Fliseldning Veto energi
Meny

Akvaterm

Populära ackumulatortankar

Akvaterms ackumulatortankar tillhör de allra bästa som finns på marknaden.

Isolering av toppklass och tillräcklig tankstorlek garanterar högsta möjliga besparing.
Inköpspris samt monterings- och tillbehörskostnader för en stor tank är betydligt lägre än för alternativa små tankar. Användningen av en Akvaterm ackumulatortank är oberoende av energikälla och uppvärmningssystem. Värmekälla kan vara sol, ved, pellets, vind eller jordenergi såväl som konventionell el, olja eller gas eller en kombination av dessa. Vid behov kan energikällan ändras eller uppvärmningssystemet kompletteras. Ackumulatortanken är en del av den helhet som producerar behaglig och jämn värme för boende och varmvatten i samma system.

Tack vare vattnets goda värmelagringsförmåga innebär en installation av en Akvaterm ackumulatortank både att prestandan ökar betydligt och att energikostnaderna och miljöutsläppen minskar.

De kan kombineras med de flesta värmekällor oberoende av värmesystem.

Standardtankar

Akvaterms standardmodeller omfattar vattentankar för villor, allt från 300 liter till 4000 liter.
De kan kombineras med de flesta värmekällor oberoende av värmesystem – värmepump, solfångare, luftvärmepump, oljepanna, biobränslepanna.

Specialtankar

Företaget tillverkar också saneringstankar för grundförbättrings- och saneringsobjekt samt tankar där volym, anslutningar och varmvattenslingor tillverkas efter kundens önskemål.
Kyltankar, kallvattentankar, utjämningstankar, arbetstankar, tappvarmvattenberedare.

Alla akvaterms energiberedare kan skräddarsys så som material, volym, yttre mått, anslutningar, skiktplåt och isolering.

Webbutik för ackumulatortankar

Nu kan du smidigt beställa din bästa ackumulatortank direkt i vår webbutik tankbutiken.se.
Med översiktlig information och tekniska beskrivningar kan du se vilken modell som du vill ha och vilken utrustning vi vill ha.

Vi hjälper dig gärna om du behöver hjälp med kalkylering och beräkning av ditt värmesystem och vilken tank som passar dina förhållanden bäst.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram