Fliseldning Veto energi
Meny

Om oss

Så här ser det ut runt våra lokaler i Skellefteå:

Vår historia

Företaget har arbetat i branschen sedan 1992. Det började i ringa skala med att dåvarande och nuvarande ägaren till företaget reste till Finland för att titta på ett par företag i fliseldningsbranschen. Man fastnade för produkterna från VETO – som redan då hade en välorganiserad produktion och flera års erfarenhet i branschen. Sedan dess har vi stadigt växt både vad gäller anställda och nöjda kunder. Idag samarbetar vi på bred front med många välrenommerade företag och kan erbjuda allt från enskilda produkter till kompletta systemlösningar.

Vi finns i Skellefteå och i hela Sverige

Bilden här ovanför är tagen i slutet av januari 2021 och visar infarten till våra kontor och lokaler i Skellefteå. Det är stora och trevliga lokaler där personalen faktiskt också har ett eget litet gym.

Vi har ingen tillverkning av produkter här i Skellefteå men ett ständigt påfyllt lager med solprodukter, aerotemprar, tillbehör och reservdelar. Så om du behöver någon av dessa delar kan vi oftast leverera iväg dem redan samma eller nästa dag.

Idag samarbetar vi med flera duktiga återförsäljare på olika platser i Sverige. Därför kan vi säga att vi finns i nästan hela Sverige.

Vår uppvärmning

Vad skulle vi värma våra lokaler med om inte våra egna värmekällor? Den huvudsakliga värmen kommer från en värmecentral – VETO Cont M. Den eldas med flis (just nu). Vi har ett flisförråd i nära anslutning till centralen så att vi enkelt kan fylla på värmecentralens flissilo. På ytterväggen till vårt höglager är ett gäng VETO Solar solfångare monterade. De bidrar till värmen och börjar ge tydlig effekt redan i februari månad.

Vad vi kan erbjuda

Med lång erfarenhet i branschen kan vi erbjuda allt från ”lösa delar” till totalentreprenad och kompletta systemlösningar.

Vi samarbetar med några av de bästa företagen i sina branscher och kan erbjuda allt från erbjuda allt från skorsten, kulvert, pumpar, ackumulatortank, rökgasrening eller fläktluftvärmare. Sedan några år tillbaka har vi också breddat vårt pellets- och fliseldningssortiment och säljer även helautomatiska vedpannor, pelletspannor och flisbrännare från Guntamatic samt pelletsbrännare från PellasX.

Om du söker en hållbar värmelösning från ett stabilt och kunnigt företag så hör av dig – vi hjälper gärna till att hitta det som är mest praktiskt, bekvämt och ekonomiskt för dina behov och önskemål.

Samarbetspartners

Agrosec - Akvaterm  - Esbe - Grundfos - Guntamatic - Junkkari Oy - Maxitherm - Nordiska Skorstensprodukter (NSP) - Optizon  - PellasX  - Putzmaus - Relek - Strömsnäspannan / Strömsnästanken  - Termoventiler  - Veljekset Ala-Talkkari Oy  - Åkerstedts

Här är vi

VD för LT Energiteknik AB
Kimmo Virtanen
Försäljningchef

+46 (0) 10-49 24 001
kimmo@energiteknik.net
Arja Virtanen
Marknadschef

+46 (0) 10-49 24 002
arja@energiteknik.net
Säljchef säljare av pelletsbrännare, värmecentraler, aerotemprar m.m.
Richard Lindström
VD / CEO

+46 (0) 10-49 24 003
richard@energiteknik.net
Wojciech Gaj
Lager/Försäljning/IT

+46 (0)10-49 24 009
wojtek@energiteknik.net
Lars Karlberg
Konsult/Teknisk support

lars@energiteknik.net
Renée Johansson
Ekonomi

+46 (0)10-49 24 005
renee@energiteknik.net
Jane Jakobsson
Logistik/Internet

+46 (0) 10-49 24 006
jane@energiteknik.net
Jan-Egil Hemfjäll
Sälj/Teknisk support

+46 (0) 10-49 24 008
jan-egil@energiteknik.net
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram