Pumpar och Reglering

Reglering och pumpar

Vi har lång erfarenhet av värmelösningar och värmesystem. Vi har också kunskapen för att kunna sälja lösa delar till dig eller en komplett systemlösning.

Det är viktigt att värmeinstallationen är rätt dimensionerad och att alla komponenter är kompatibla och integrerade med byggnaden i övrigt. Målet är en smidig och säker installation som är energieffektiv och lätt att överblicka – för att få ett bra inomhusklimat och rimliga värmekostnader.

Tack vare ett fint samarbete med ett flertal väletablerade företag för att kunna ta fram bra produkter till ett förmånligt pris.
Därför kan vi erbjuda termostater, shuntventiler, shuntgrupper, laddomater, reglering och styrningar till din värmeanläggning.

En av marknadens ledande leverantörer av pumpar för alla installationer. Från mindre hus till stora industrianläggningar. Med modern teknik och smarta lösningar kan vi varmt rekommendera Grundfos cirkulationspumpar.

För en komplett, lätteldad värmeanläggning behöver du reglering av cirkulation, flöden och temperaturer. Termoventiler erbjuder väl anpassade, pålitliga produkter för att din uppvärmning ska bli så smidig och ekonomisk som möjligt. Vi har ett nära samarbete med Termoventiler och kan erbjuda kunskap om produkterna och bra priser.

ESBE är sedan länge ett välkänt företag på både den svenska och  europeiska marknaden. Man har ett stort sortiment av högklassiga ventiler och ställdon. Du hittar enkelt pålitliga produkter som passar för just dina värmebehov för att minimera energikostnaderna i din värmeanläggning.

Våra märken och produkter

Pumpar Grundfos
ESBE – ventiler och ställdon
Termoventiler – laddning, shunt, reglering