Fliseldning Veto energi
Meny

Solkulvert Veto

Solrör, solkulvert
LT Energiteknik AB erbjuder ett komplett solkulvertsystem med färdigisolerade dubbelrör för solvärmeinstallationer (solkulvert).
Högkvalitativ solkulvert från en av de ledande europeiska tillverkarna av unika systemlösningar för färdigisolerade dubbelrör för solvärmeanläggningar.

Solkulvert Veto - flexibla stålrör
av högkvalitativt stål

Tillverkade i rostfritt stål i enlighet med europeisk standard 1.4404/AISI 316L – av högkvalitativt stål med en mycket liten mängd kol, krom och nickel. Denna kemiska blandning garanterar högt motstånd mot korrosion, hög hållbarhet och flexibilitet av röret.

Solkulvert VETO- aerogelfiltisolering

Högsta kvalitet på isoleringen i form av en aerogelfilt som har utmärkta värmeisoleringsegenskaper. Den mycket låga värmekonduktivitetskoefficienten (λ = 0,018W / mK) innebär att endast en tunn isolering behövs – så lite som 6,5 mm – för att uppnå samma egenskaper som konkurrerande produkter når med en tjocklek på 15 mm.

extremt tålig och hållbar PVC-beläggning

Allt är skyddat av högkvalitativ PVC, som är resistent UV-strålning. Beläggningen skyddar mot fysiska skador, fåglar och gnagare.

solkulvert VETO - inbyggd Elektrisk kabel

Högkvalitativ kabel med högtemperaturtålig silikonbeläggning

Webbutik - Solkulvert

Beställ dina solkulvert on-line.
Tack vare ”aerogels” unika isolerings egenskaper minimeras värmeförlusterna och ökar effektiviteten av BiSolar dubbelrör.
Aerogelfilt är nästan tre gånger tunnare än det material som används i konventionella produkter, samtidigt som isolerings egenskaperna är lika effektiva. Detta möjliggör installation av BiSolarrör i takläggning, skiljeväggar och ventilationskanaler. Användningen av tunnare isolering minskar också det utrymme som krävs för transport och lagring av rören.
solkulvert
Att använda material av högsta kvalitet i BiSolar-rör betyder att produkten är extremt tålig och hållbar. Dess isolerande egenskaper förändras inte över tiden, och det extra lagret av hållbar PVC skyddar effektivt mot fysiska skador, gnagare, fåglar och UV-strålar.
Materialen som används för att producera BiSolar dubbelrör klassificeras som icke brandfarliga eller inte lätt antända.
Montering av BiSolar dubbelrör är inte komplicerat. Slitstark PVC-beläggning möjliggör enkel installation på en minimal yta med vanliga skruvar. Inga klämmor krävs.

Tack vare den reducerade ytterdiametern på rören kan de monteras direkt under takpannor, vilket eliminerar behovet av dyra formplattor.

1. Installation med montageskruvar

Solrör, solkulvert installation 2
2. Installation med spikar
Solrör, solkulvert installation
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram