Aerotemprar

En aerotemper – även kallad varmluftsfläkt eller bara värmefläkt – är en fläkt som värmer upp luften (aero = luft). Den måste anslutas till det centrala värmesystemet.

Vem behöver en värmefläkt? Den används vid uppvärmning av olika typer av lokaler, t.ex. produktionshallar, lagerlokaler, butiker, garage, verkstäder, växthus, varuhus etc. Många sätter också in värmefläktar för uppvärmning av stall, t ex grisstall eller stall för kycklinguppfödning. 

Även en större lokal värms upp snabbt och smidigt genom att aerotemperns värmeväxlaren uppnår en hög temperatur och via fläkten blåser den varma luften in i rummet via justerbara spjäll.

Den är lätt att montera och trots att den tar liten plats så är den väldigt effektiv.

Våra aerotemprar tillverkas av en av de ledande tillverkarna i Europa – Reventon Group. Man har tillverkat fläktar i över 30 år och har kombinerat en tystgående och smidig kvalitetsfläkt med mycket konkurrenskraftigt pris.

Vi har aerotemprar för stora utrymmen och även en Farmer-modell för krävande och aggressiva miljöer med mycket damm och/eller fukt.

Vi har aerotemprar i följande modeller och storlekar:
Modell Standard: 22 kW, 26 kW, 34 kW, 43 kW, 47 kw, 68 kW.
Modell Farmer: 47 kW, 53 kW.

Lång garanti och livstids garanti för EPP-höljet av expanderad polypropen.

Reventon varmluftsfläktar klarar av uppvärmning av stora utrymmen – även utrymmen i aggressiva och krävande miljöer som t.ex. lokaler med hög damm-, fukt- och ammoniakkoncentration i luften. Monteras i cirkulationssystemet anslutna till centralvärmesystemet.

Våra produkter

Aerotemper Standard
Aerotemper Farmer

Se även

WEBBUTIK – köp våra aerotemprar online