Fliseldning Veto energi
Meny

Värmeanläggningar

Att välja vilken värmeanläggning man ska satsa på kan vara klurigt. Det är en relativt stor investering och det kan vara svårt att jämföra mellan värmeanläggningar som värms med olika slags bränslen. Uppvärmningen står ju också för en relativt stor del av kostnaden för en fastighet och man behöva ställa sig några frågor?

Är jag i behov av en helt ny värmeanläggning eller kan jag komplettera min nuvarande? Med t ex en solanläggning.
Hur stor yta behöver jag värma upp?
Är det en byggnad eller ska flera byggnader värmas upp?
Hur mycket tid vill jag lägga på uppvärmningen?
Vilket bränsle vill jag elda med?
Hur ser min budget ut?
Kan jag få bidrag för min investering?

Våra värmeanläggningar

En smart investering kan också betala igen sig inom en rimlig tid. Vi har stor erfarenhet av flera olika slags värmeanläggningar och har ett helhetskunnande i värmebranschen. Vi har också ett gediget samarbete med många väletablerade företag så att vi kan erbjuda en helhetslösning (eller totalentreprenad) och en komplett värmeanläggning.

Flisanläggningar – vi har flisanläggningar från Guntamatic och VETO. I VETOs flisbrännare kan du också elda med andra biobränslen som briketter, industriflis eller spån.
Pelletsanläggningar – pellets är ett smidigt bränsle och perfekt för dig som vill ha en enkel eldning till ett överkomligt pris. Vi har både helautomatiska pelletspannor och pelletsbrännare. Vi kan också erbjuda flera olika slags pannor till din brännare och kan även bistå med olika tillbehör som pumpar, ventiler eller ackumulatortankar.
Vedanläggningar – för dig som har egen skog eller bra tillgång till ved är det en utmärkt uppvärmning. Veden värmer ju dessutom flera gånger, säger man ju. Vi har en ultramodern vedpanna från Guntamatic som du garanterat blir supernöjd med men även enklare vedpannor från Veto.
Solanläggningar – solvärme kan kompletteras till nästan alla andra värmeanläggningar och är ett smart sätt att ta tillvara på en naturlig resurs. Vi har marknadens mest effektiva solfångare – Veto Solar heatpipe SHC med CPC-reflektorer, nu med inbyggt överhettningsskydd).
Vårt mål är att du ska bli nöjd med din uppvärmning. Vi bistår gärna med vårt kunnande för att ta reda på vilken värmelösning som passar bäst för dina omständigheter så att din värmeanläggning blir rätt dimensionerad och den mest ekonomiska lösningen för dig.

Hör av dig eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram